Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 16 augustus 2023 @ 09:37 door Suisje , 124 keer bekeken

Het was in de periode dat legging het modebeeld bepaalde. Ik trok die vaak aan als mijn vrouw niet thuis was. Het gaf me al een vrouwelijk gevoel. Met een leuk hemdje er op met van die dunnen bandjes was het al heel prettig voor me om te zien. Maar ik kreeg het verlangen om er mee buiten te lopen. Ik had in mijn werk nogal wat vrijheid van hoe ik me tijd in deelde. Dus bedacht ik op een dag toen het mooi en warm weer was naar het strand te gaan lopend in mijn legging en hemdje. Ik had eerst in een drogisterij lipstick en andere opmaak dingetjes gekocht. Ik parkeerde mijn auto op een afgelegen plaats van een parkeerplaats van het strand in Huisduinen. Spannend om in de auto mijn nette pak om te wisselen voor de legging en het sexy hemdje. In die periode had ik nog niet eens een bh. Maar in het strakke hemdje met van die mooie dunne bandjes kwamen mijn tepels er toch een beetje doorheen. In de auto spiegel me proberen wat vrouwelijks in mijn gezicht aan te brengen. Natuurlijk met mijn voorkeur voor rode lippen.

Ik had een sjaaltje van mijn vrouw meegenomen die ik over mijn hoofd knoopte zodat ik er mogelijk wat vrouwelijker er uit zou zien. Ook had ik nog geen damesschoenen dus moest het maar op blote voeten. Een van de zonnebrillen van mijn vrouw op en na lang aarzelen nam ik de grote stap. Als je eenmaal buiten je veilige auto ben moet je wel verder. Natuurlijk kom ik dan mensen tegen die van het strand afkomen.

Maar wonderlijk wordt er niet zo op me gelet. Toch wel hartstikke zenuwachtig bereik ik eindelijk het strand. In het begin is het nog druk op het strand. Ondanks een gewone dag door de week verbaas ik me over de drukte van al de mensen. Als ik dit van tevoren had geweten had ik het nooit aangedurfd. Teruggaan is ook geen optie. Ik dacht dat als ik langs de vloedlijn loop dat ik alleen wandelaars tegen kon komen die ook langs de vloedlijn wandelen.  Gelukkig zie ik een stuk verder een gedeelte van het strand waar het een beetje stiller wordt. Daar aangekomen ga ik heerlijk sexy op mijn handdoek liggen. Maar daar lig je dan mooi te wezen. En er is niemand die op je let. En de eerste mensen die dicht bij me op het strand liggen zijn te ver om leuk te bekijken. Toch is het een beetje mijn bedoeling dat mensen mij zien. Dus af en toe sta ik op. Ik loop weer wat dichter naar de vloedlijn waar mensen langs aan het wandelen zijn. Dit heb ik enkele keren gedaan. Maar dan als ik weer terugloop komt er plotseling een man uit de duinen naar me toe en zegt, is wel lekker zo he. Die had me waarschijnlijk vanuit het duin al een tijdje zitten te begluren. Ik zeg niets, negeer hem en loop snel naar mijn handdoek en ga nog sneller naar mijn auto terug. Wat was ik opgelucht en blij toen ik weer in mijn veilige auto zat. Snel weer mijn mooie nette pak aan. Dit was de eerste keer en niet zo erg professioneel. Er zullen nog heel wat keren volgen. Maar beter voorbereid en meer en mooier in een vrouwelijker look. En dan natuurlijk ook zonder dat ik wegloop als ik door iemand word aangesproken. Die verhalen komen zeker weer in mijn volgende blogs.

 

 

 



Reacties

  • TrudieTv
    donderdag 21 september 2023, 23:10

    Hoi Suisje, waar woon je nu dan?

    XXX, Trudie.

  • Suisje
    zondag 3 september 2023, 01:17

    toen ik nog in Nederland woonde ging ik altijd naar de T en T in Hoorn. Gezellig in een openbaar cafe. Er is ook een heel actieve club in Purmerend. Ik zou het juist spannd vinden met openbaar vervoer.

  • TrudieTv
    zaterdag 2 september 2023, 15:34

    Hoi schatten, ik kwam, vroeger veel bij de T&T avonden van de NVSH.

    Heerlijk ongedwongen, en de meiden waren zo vrij, en gevoelig, heerlijk, en ook heel erg zoenerig, wat ik heerlijk vind.

    Nu moet ik een heel eind rijden om misschien ergens te komen, want met het openbaar vervoer ga ik niet, teveel verkeerde dingen.

    Misschien weten jullie van dergelijke partys dichterbij in de randstad?

    Kusjes, Trudie.

     

  • Suisje
    zaterdag 2 september 2023, 09:36

    Dit is weer een mooie belevenis van je Trudite. Natuurlijk heb ik ook geile avonturen bellefd met mannen. Maar net als jij Trudie geniet ik het meest van contacten met echte vrouwen. Hoewel een vrouwelijke travestiet of transgender kan me ook behoorlijk opwinden. En als het dan een man zou moeten zijn moet hij wel mooi en schoon zijn.Niet behaard , en geen dikke buik.

    Zou je een leuke foto van jezelf kunnen en willen plaatsen?

  • TrudieTv
    vrijdag 1 september 2023, 22:33

    Hoi, ik ben Trudie, en ook travestiet, heerlijk om mijn borsten aan te doen, het is een soort vest dat je aantrekt als een T-shirt, mijn borsten zijn cup- H, dus enorm groot, ik voel me er zo vrouwelijk bij, echt , heerlijk.

    Nu ben ik afgelopen woensdag naar buiten gegaan, wel savonds laat, maar toch, en heb heerlijk door de wijk gewandeld, en het park, en wat er gebeurde, er liep een vrouw met een hond, en die had het in de gaten, misschien zag ze de contouren van mijn borsten, ik liep haar voorbij, en we begroetten elkaar, maar ze wilde een praatje maken, en kwam dicht bij me te staan.

    ik was erg zenuwachtig, en dat voelde ze zeker aan, en ze zei dat ik me moest ontspannen, en ze betastte mijn borsten, en begon te hijgen, ze pakte mijn handen en bracht die naar haar borsten, en voordat ik het besefte waren we in een vrijpartij beland, ik mocht overal aan haar voelen, gisteravond ben ik weer gegaan, en weer kwam ik haar tegen, ze zei dat ze lesbische gevoelens had, en ik voelde me veel vrijer, en zei dat ik ook vrouwelijke gevoelens had.

    Dit is nog lekkerder dan een man tussen mijn billen, haar man deed weinig meer, en als hij thuis was, gingen de nodige whiskey,s naar binnen en was hij nergens meer toe in staat.

    Heerlijk, ik hoop dit wel uit te bouwen tot een relatie, straks ga ik weer, hopelijk is ze er weer.

  • freddie123
    zondag 20 augustus 2023, 09:16

    Wat een gedurfde stap. Mooi hoe je beschrijt hoe fijn het was om als vrouw buiten te lopen. Maar tegelijkertijd je onzeker voelde tussen al die mensen. De opgeluchting toen je weer "veilig" in de auto zat begrijp ik. Ik kijk uit naar je volgende ervaring.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.