Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 14 juli 2023 @ 08:24 door Suisje , 144 keer bekeken

Hoe beleef je je vrouwelijke verlangens als niemand mag weten dat je graag jezelf transformeer naar een mooie vrouw. Getrouwd, 2 kinderen, leuke vrienden en vriendinnen, familie, en natuurlijk mijn werk als verkoopleider. Steeds de angst dat toch iemand het te weten komt op welke wijze dan ook. Dus beleef je je verlangen alleen in het geheim. Ik weet nu dat er heel veel mannen zijn die elke dag met dit geheim leven. Dat er net als bij mij een moment komt dat je betrapt wordt. . Gelukkig heeft het voor mij geen gevolgen gehad die tot een echtscheiding zijn gekomen. Maar bij velen is het huwelijk niet bestand geweest tegen deze confrontatie. Helaas hebben ook diverse mannen en misschien ook wel vrouwen hierdoor een einde aan hun leven gemaakt.

Dank zij de openheid over travestie en transgender is alle media zijn er gelukkig ook relaties die instant blijven. Ik ken relaties die juist hierdoor een extra dimensie hebben gekregen in hun huwelijk Natuurlijk heeft ons huwelijk ook flinke botsingen mee gemaakt. Wat voel ik me gelukkig dat op het ogenblik mijn vrouw me accepteert. Ik kan regelmatig thuis als vrouw bij haar zijn. Maar hier zijn wel vele jaren overheen gegaan. I



Reacties

  • TrudieTv
    vrijdag 1 september 2023, 22:36

    Hoi schat, heerlijk he, die geile vrouwelijke gevoelens.

  • nietaanwezig
    zondag 6 augustus 2023, 11:05

    Had deze gevoelens ook ,een vrouw zijn , verkleede mij ook als vrouw en liep zelfs in lingerie en op hoge hakken ,nu op mijn leeftijd doe ik het wat rustiger aan ,maar heb nog steeds die verlanges .

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.